Kontakt os

Mail info@glougloucph.dk

Tlf +45 41 80 00 16

Nu skal vi Glou Glou'e  

Glou Glou er Nørrebros nye grønne åndehul. Her er farver, fest og en grøn tilgang til mad og vin - uden løftede pegefingre!

Hos Glou Glou finder du et menukort som afspejler fordelingen 60-30-10. Det betyder, at 60% af retterne er rene vegetarretter, 30% er fiskeretter og 10% kødretter - et sandt paradis for vegetarer med kødspisende venner. Hundredvis af grønne planter skaber sammen med de storblomstrede sofaer et næsten drivhusagtigt interiør, der kun kan give mod på at gå i en grøn retning - også på tallerkenen.

Selv om det måske lyder som babysprog er 'glou glou' efterhånden blevet ganske accepteret i internationale vinkredse, især i naturvinssammenhæng. Oversat betyder det “klukken” og refererer til den lyd vinen laver, når det hældes fra flasken men også til den type af vin, som er let drikkelig - blandt andet fordi alkoholprocent og tanninindhold er lavere. Mon ikke de fleste kender fornemmelsen af en let vin, som dufter og smager så godt, at den uden problemer kan ”glou glou’es”. Herfra har vi taget vores navn, for på vores vinkort finder du masser af 'glou glou vin'.

Kom og smag, se og nyd på egen krop - og gå fra os med god samvittighed og uden at gå på kompromis.

Glou Glou

Kenn Husted

Adresse

Rantzausgade 22

2200 København N

Mail info@glougloucph.dk

Telefon +45 41 80 00 16

Se Fødevarestyrelsens

smiley-rapporter